Recept

Bramborový guláš s pivem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33761

Ingredience

1,2 kg Brambory
2 ks Cibule
2 špetka Kmín mletý
1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
600 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Špekáčky

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 317kJ
12% Sacharidy 42 g
52% Tuky 39 g
5% Sodík 105 mg
13% Bílkoviny 7 g

Bramborový guláš s pivem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme najemno, špekáčky oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

V kastrole na oleji zpěníme cibule, přidáme špekáčky a osmažíme. Přisypeme mouku, chvíli restujeme. Poté vsypeme papriku, sůl a zbylé koření, brambory, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept