Jednoduchý recept

Pivní guláš z klobás

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 43 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 33762

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Klobása debrecínská
2 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
60 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 606 kcal
Kilojoule 2 537kJ
8% Sacharidy 27 g
60% Tuky 45 g
5% Sodík 109 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pivní guláš z klobás postup přípravy receptu:

1

Cibuli a pórek nakrájíme na plátky, klobásy na tenčí kolečka.

2

Na oleji zpěníme cibuli s pórkem, přidáme klobásy a restujeme. Poté přisypeme koření, sůl, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.

3

Nakonec vmícháme mouku, kterou jsme rozšlehali ve vodě a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept