Recept

Bačová pomazánka s brynzou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 33777

Ingredience

1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 dl Smetana 33% (šlehačka)
300 g Sýr Brynza
2 stroužek Česnek
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 614kJ
5% Sacharidy 17 g
38% Tuky 28 g
1% Sodík 11 mg
30% Bílkoviny 17 g

Bačová pomazánka s brynzou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou šalotku drobně pokrájíme, očištěný česnek prolisujeme. Pažitku omyjeme a drobně pokrájíme.

2

V míse promícháme brynzu s máslem, šalotkou, česnekem, sladkou a pálivou paprikou, přidáme smetanu a vše vyšleháme na lehký krém. Nakonec přimícháme pažitku.

Poznámka

Pomazánku mažeme na chléb nebo teplé tousty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept