Recept

Rybí pomazánka z Valašska

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33788
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

500 g Filé rybí
2,5 polévková lžíce Hellmann's Majonéza originál
2 polévková lžíce Hrášek
1 ks Kapie
1 kávová lžička Kopr čerstvý
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Okurky
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Petržel kudrnka
2 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr smetanový tavený 45%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 455kJ
5% Sacharidy 17 g
23% Tuky 17 g
12% Sodík 246 mg
112% Bílkoviny 63 g

Rybí pomazánka z Valašska postup přípravy receptu:

1

Rybí filé osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a v pánvi na rozpáleném másle osmažíme z každé strany dozlatova. Usmažené filé necháme vychladnout, potom pokrájíme na drobné kousky a dáme do mísy.

2

Vejce uvaříme natvrdo (10 minut), pak je oloupeme a pokrájíme na nudličky. Oloupanou šalotku a sladkokyselé okurky nakrájíme na malé kostičky. Kopr a petrželku kudrnku omyjeme a pokrájíme nadrobno. Sterilovaný zelený hrášek a nakládanou sladkokyselou kapií scedíme a necháme odkapat. Kapií nakrájíme na proužky, které použijeme na ozdobení.

3

Do mísy k rybímu filé přidáme majonézu Hellmans, tavený sýr, šalotku, okurky a vajíčka. Vše promícháme, dosolíme podle chuti a přimícháme kopr s petrželkou a hrášek.

4

Pomazánku zdobíme proužky kapie.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept