Recept

Čínské nudle s masem a zeleninou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 33836

Ingredience

100 g Bambusové výhonky konzervované
100 g Fazolové lusky zelené
100 g Houby čerstvé
40 g Med včelí
350 g Nudle čínské vaječné
20 ml Ocet vinný červený
20 ml Olej sezamový
150 ml Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
300 g Vepřové maso libové
20 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 431kJ
23% Sacharidy 81 g
20% Tuky 15 g
0% Sodík 10 mg
51% Bílkoviny 29 g

Čínské nudle s masem a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Nudle uvaříme podle návodu na obalu. Zcedíme a necháme okapat.

2

Ve wok pánvi rozpálíme olej, přidáme nasekaný zázvor a čerstvé houby a smažíme 2 minuty.

3

Přidáme vepřové maso nakrájené na kousky a restujeme, dokud maso není měkké.

4

Přendáme do misky a zakryjeme, aby vše zůstalo teplé.

5

Do pánve dáme papriku nakrájenou na proužky, fazolové lusky a bambusové výhonky, prudce orestujeme za stálého míchání, aby zelenina zůstala křupavá.

6

Vrátíme do pánve masovou směs a udržujeme teplé.

7

Na jiné pánvi zahříváme med, sójovou omáčku a ocet až k varu.

8

Na talíř rozložíme porci nudlí, na ně navršíme masovo zeleninovou směs a zalijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept