Recept

Guláš na pivu se sýrovou směsí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33847

Ingredience

250 g Chléb konzumní
3 ks Cibule
700 g Hovězí kližka
0,3 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
100 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
300 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek
Na směs
0,5 ks Cibule
2 ks Feferony
2 ks Okurky nakládané
100 g Sýr Eidam cihla 30%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 528kJ
12% Sacharidy 45 g
34% Tuky 25 g
96% Sodík 2 g
84% Bílkoviny 47 g

Guláš na pivu se sýrovou směsí postup přípravy receptu:

1

Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky, maso na kostky, česnek rozdrtíme. Tvrdý chleba nastrouháme a vsypeme do piva.

2

Na oleji rozpustíme slaninu, necháme na ní zpěnit cibuli s česnekem, přidáme maso a restujeme.

3

Poté přisypeme obě papriky, sůl, pepř, rajčatový protlak, promícháme, zalijeme vodou a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké.

4

Poté do guláše vmícháme chleba s pivem a dovaříme.

5

V mezičase připravíme sýrovou směs. Tvrdý sýr, okurky a vařená vejce nastrouháme, cibuli jemně nakrájíme, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na tenké nudličky a vše dobře promícháme.

6

Guláš před podáváním na talířích sypeme připravenou sýrovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept