Recept

Guláš z bažanta na pivě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33867

Ingredience

800 g Bažant obecný
800 g Brambory
4 ks Cibule
2 špetka Kmín drcený
3 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
4 ks Rajčata
100 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 405kJ
14% Sacharidy 51 g
404% Tuky 303 g
10% Sodík 208 mg
96% Bílkoviny 54 g

Guláš z bažanta na pivě postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme najemno, rajčata spaříme, sloupneme, vykrájíme semena a nakrájíme na kostičky, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, očištěnou mrkev nakrájíme na plátky. Bažanta dokonale očistíme a naporcujeme.

2

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme porce bažanta a osmažíme ze všech stran. Poté přidáme koření, sůl, promícháme, zalijeme částí piva a pod poklicí dusíme. Bažanta po částech podléváme zbylým pivem.

3

Když je maso poloměkké, přidáme brambory, rajčata, mrkev a dovaříme. Je-li třeba, podlijeme vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept