Recept

Daňčí maso na houbách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33871

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová kůra
800 g Dančí maso
450 g Houby čerstvé
0,5 kávová lžička Jalovec
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
60 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 867kJ
5% Sacharidy 18 g
21% Tuky 16 g
11% Sodík 221 mg
94% Bílkoviny 53 g

Daňčí maso na houbách postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, houby na kostky, maso na kostky, nastrouháme citronovou kůru.

2

Na másle s olejem zpěníme cibuli, přidáme maso a osmažíme. Poté vsypeme papriku, protlak, zarestujeme, podlijeme pivem a pod poklicí dusíme.

3

Do téměř udušeného masa vmícháme houby, drcený jalovec, kmín, citronovou kůru, pepř, sůl a dovaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept