Jednoduchý recept

Jelení guláš na pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33877

Ingredience

3 ks Cibule
700 g Jelení maso
500 g Lečo sterilované
1 kávová lžička Majoránka
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek
100 g Houby čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 139kJ
8% Sacharidy 30 g
19% Tuky 14 g
31% Sodík 629 mg
105% Bílkoviny 59 g

Jelení guláš na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, houby a maso nakrájíme na kostky.

2

Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme pepř, papriku, zarestujeme, přilijeme pivo, zamícháme a dusíme pod poklicí.

3

Když je maso téměř měkké, přidáme sůl, majoránku, lečo a dovaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept