Recept

Vepřové maso na balzamikovém octu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 33886

Ingredience

80 ml Balsamico ocet
10 ml Olej olivový
100 g Paprika zelená
100 g Paprika červená
3 g Pepř černý mletý
1,5 dl Pomerančová šťáva
200 g Roketa
5 g Sůl
500 g Vepřové maso libové
2 stroužek Česnek
60 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 078kJ
3% Sacharidy 9 g
23% Tuky 17 g
17% Sodík 341 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vepřové maso na balzamikovém octu postup přípravy receptu:

1

Ve wok pánvi rozpálíme olej, přihodíme nasekaný česnek a orestujeme dozlatova.

2

Přidáme vepřové maso nakrájené na kousky a smažíme dohněda asi 5 minut. Přilijeme ocet a pomerančovou šťávu a povaříme 3 minuty. Nakonec přidáme papriky nakrájené na proužky, osolíme, opepříme. Na talíř rozložíme listy rokety, na ně navršíme masovou směs a posypeme řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept