Recept

Restovaná kýta s kopřivami na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33911
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 šálek Kopřiva
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová kýta
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 484kJ
4% Sacharidy 15 g
48% Tuky 36 g
13% Sodík 264 mg
85% Bílkoviny 48 g

Restovaná kýta s kopřivami na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme, kopřivy jemně nasekáme.

2

V míse smícháme všechny suroviny a pod fólií necháme v chladničce alespoň dvě hodiny odležet.

3

Poté v hlubokém rendlíku rozpálíme olej a na velkém plameni směs ze všech stran orestujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept