Recept

Vepřová pečeně dušená na pivu se žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 53 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33918

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Paprika mletá pálivá
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová pečeně
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 813kJ
3% Sacharidy 10 g
70% Tuky 52 g
11% Sodík 211 mg
63% Bílkoviny 35 g

Vepřová pečeně dušená na pivu se žampiony postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nahrubo, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, z masa nakrájíme čtyři plátky.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme z obou stran. Poté osolíme, opepříme, posypeme paprikou, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme. Občas maso obrátíme. Když je maso poloměkké, přimícháme žampiony a dovaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept