Dušená plec na pivě s klobásou

58 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1087 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
87 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, klobásu oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na sádle orestujeme dozlatova cibuli, přidáme maso a osmažíme ho ze všech stran. Poté maso osolíme, posypeme kmínem, majoránkou, zamícháme, zalijeme polovinou piva a pod poklicí dusíme. Když je maso téměř měkké, vyjmeme ho na talíř, šťávu zaprášíme moukou, orestujeme spolu s klobásou, rozředíme zbylým pivem a alespoň deset minut povaříme.
  • 3
    Maso nakrájíme na porce a prohřejeme v omáčce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.