Jednoduchý recept

Mražený rybízový sorbet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 34020

Ingredience

240 g Kompot rybízový
180 ml Likér Chartreuse
500 ml Víno šumivé (sekt)
10 ml Pomerančová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 922kJ
6% Sacharidy 22 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 0 mg
2% Bílkoviny 1 g

Mražený rybízový sorbet postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme růžové nebo červené víno, šťávu z rybízového kompotu a rozmačkaný rybíz z kompotu. Zakápneme pomerančovou šťávou. Vše důkladně promícháme a nalijeme do formiček. Dáme zamrazit. Sorbet můžeme zamrazit i vcelku, ale při porcování nedrží tak úhledný tvar.

2

Zamražený sorbet vyklopíme na dezertní talířky a každou porci přelijeme likérem. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept