Recept

Kotlety plněné zelím s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34027

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,3 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
Na náplň
1 ks Jablka
1 špetka Kmín mletý
1 polévková lžíce Med včelí
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 136kJ
5% Sacharidy 17 g
15% Tuky 11 g
8% Sodík 155 mg
40% Bílkoviny 22 g

Kotlety plněné zelím s jablky postup přípravy receptu:

1

Ukrojíme silnější kotlety, abychom do nich mohli udělat kapsy, kotlety osolíme a opepříme. Zelí scedíme, mírně vymačkáme a překrájíme. Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme najemno.

2

Na náplň do kotlet smícháme zelí, med, jablko, sůl, pepř a kmín.

3

Kapsy plníme zelím, sepneme jehlou.

4

V pekáči na oleji zpěníme cibuli, vložíme kotlety a orestujeme z obou stran. Poté podlijeme pivem, dáme do předehřáté trouby a pečeme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept