Vepřové řízky v kořeněném těstíčku z chleba a piva

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
36 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
159 mg
Cukr
259 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kýty nakrájíme čtyři řízky, naklepeme je, osolíme, obalíme v připraveném těstíčku. Řízky smažíme v rozpáleném oleji.
  • 2
    Těstíčko připravíme ze staršího chleba bez kůrky, který nakrájíme na kostky, přelijeme pivem a rozšlehanými vejci. Do směsi vmícháme česnek utřený se solí, majoránku a kmín.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.