Jednoduchý recept

Pomazánka z tresky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 37 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34062

Ingredience

120 g Anglická slanina
600 g Filety z tresky tmavé
25 ml Mléko polotučné
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř cayenský
2 g Pepř černý mletý
30 ml Smetana 16% (pochoutková)
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 013kJ
0% Sacharidy 1 g
21% Tuky 15 g
24% Sodík 490 mg
40% Bílkoviny 23 g

Pomazánka z tresky postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky nakrájíme na malé kousky, anglickou slaninu na slabé proužky.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme kousky tresky, přilijeme trochu mléka, osolíme, opepříme, přidáme špetku cayenského pepře, pánev zakryjeme a necháme několik minut dusit.

3

Obsah pánve překlopíme do mísy, přilijeme smetanu a štouchadlem vše rozmačkáme. Jednotlivé porce pomazánky ozdobíme proužkem anglické slaniny.

4

Tuto pomazánku používáme na tousty, jednohubky a podobně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept