Jednoduchý recept

Chřest smažený v sýrovém obalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34095

Ingredience

240 g Chřest sterilovaný
100 ml Mléko polotučné
70 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurka salátová
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
2 ks Rajčata
100 g Sýr Eidam cihla 45%
2 ks Vejce slepičí
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 088kJ
7% Sacharidy 24 g
16% Tuky 12 g
26% Sodík 518 mg
28% Bílkoviny 15 g

Chřest smažený v sýrovém obalu postup přípravy receptu:

1

Chřest scedíme a necháme odkapat. Těstíčko, kterým chřest obalíme si připravíme tak, že v mléce rozšleháme vejce a přidáme 50g mouky. Směs s moukou vymícháme dohladka. Do směsi přimícháme strouhaný tvrdý sýr a osolíme.

2

Okapaný chřest obalíme nejprve ve zbylých 20g mouky a potom v připraveném těstíčku. Obalený chřest smažíme po obou stranách dozlatova na oleji. Osmažený chřest podáváme se sezónní zeleninovou oblohou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept