Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 34106

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Cibulka jarní
10 g Cukr třtinový
300 g Fazolové lusky zelené
200 g Meruňky sušené
50 g Mouka pšeničná hladká
60 ml Olej slunečnicový
20 ml Omáčka sójová
350 g Sýr sójový - Tofu
5 g Sůl
1,5 dl Víno bílé
5 g Zázvor celý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 501kJ
20% Sacharidy 74 g
34% Tuky 26 g
33% Sodík 667 mg
29% Bílkoviny 16 g

Tofu s broskvemi a lusky postup přípravy receptu:

1

Tofu nakrájíme na kostky a poprášíme osolenou moukou, na rozpáleném slunečnicovém oleji opečeme ze všech stran dozlatova a necháme okapat na papírové utěrce. Ve stejné pánvi osmahneme i fazolové lusky a odložíme k tofu.

2

Na pánvi wok na rozpáleném oleji opečeme nakrájenou cibulku dozlatova, přihodíme nasekaný česnek a zázvor a krátce orestujeme. Vyjmeme všechno děravou naběračkou tak, aby v pánvi zbyl jen olej. Přilijeme víno, přidáme sušené meruňky, sójovou omáčku a cukr a za stálého míchání minutu povaříme. Na talíře rozložíme kostky tofu, lusky a zalijeme broskvemi s omáčkou. Ozdobíme kolečky jarní cibulky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept