Jednoduchý recept

Lečo na pivu s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 68 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34127

Ingredience

4 ks Cibule
500 g Lečo sterilované
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 103kJ
5% Sacharidy 18 g
44% Tuky 33 g
103% Sodík 2 g
61% Bílkoviny 34 g

Lečo na pivu s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, maso na plátky, lečo přecedíme a necháme okapat.

2

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme lečo, pepř, sůl, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až se pivo téměř vydusí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept