Žebírka v medu

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1229 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
99 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
140 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka naporcujeme, vložíme do pekáče, zalijeme marinádou, přikryjeme a nechá alespoň den marinovat. Často maso obracíme a přeléváme marinádou.
  • 2
    Žebírka pečeme v předehřáté troubě, často obracíme a poléváme marinádou.
  • 3
    Marinádu připravíme smícháním medu, piva, citronové šťávy, chilli koření, soli, pepře, majoránkou a kmínu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.