Chladná polská polévka

25 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
757 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zředěný ocet (nebo nálev z nakládaných okurek) ušleháme s kyselým mlékem, podle chuti osolíme a osladíme. Přidáme nadrobno nasekaný čerstvý kopr, pažitku a rozmixovanou cibuli. Nakonec do polévky vmícháme nadrobno nasekanou čerstvou okurku. Polévku dáme uležet na chladné místo.
  • 2
    Mezitím uvaříme vejce natvrdo, ihned zchladíme a oloupeme.
  • 3
    Vejce rozkrájená na čtvrtky zalijeme vychlazenou polévkou a ozdobíme snítkou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.