Recept

Klobásky se sušenými švestkami a slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34209

Ingredience

150 g Anglická slanina
300 g Bageta
2 polévková lžíce Hořčice dijonská
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
8 ks Klobása vepřová
1 kg Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

89% Kalorie 1,757 kcal
Kilojoule 7 351kJ
56% Sacharidy 203 g
120% Tuky 90 g
115% Sodík 2 g
86% Bílkoviny 48 g

Klobásky se sušenými švestkami a slaninou postup přípravy receptu:

1

Klobásky podélně nařízneme asi do tří čtvrtin. Vzniklý zářez potřeme dijonskou hořčicí a do každé klobásky vmáčkneme 3 sušené švestky.

2

Slaninu nakrájíme na tenké plátky a obalíme jimi klobásky. Vložíme na rozehřátý gril a za občasného obracení grilujeme 15-20 minut.

3

Klobásky podáváme horké s hořčicí a bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept