Jednoduchý recept

Punč z vína a koňaku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34232

Ingredience

10 g Citronová kůra
18 g Citrony
150 g Cukr krupice
5 g Hřebíček
240 ml Koňak Armaňak
900 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 316kJ
8% Sacharidy 30 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 10 mg
0% Bílkoviny 0 g

Punč z vína a koňaku postup přípravy receptu:

1

Do kovové misky nalijeme víno, přisypeme cukr, kousek citronové kůry a hřebíček. Dáme nad oheň a pomalu zahříváme, občas promícháme, až se cukr rozpustí. Až bude víno horké, ne vařící, stáhneme misku z ohně. Vyndáme kůru a hřebíček. Do připravených sklenic nalijeme koňak a zalijeme horkým vínem.

2

Každou sklenici ozdobíme plátkem citronu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept