Jednoduchý recept

Vafle s třešňovým krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 34245

Ingredience

80 g Cukr moučkový
200 g Jogurt bílý
400 g Kompot třešňový
400 g Lučina delikátní smetanová
50 ml Mléko polotučné
150 g Mouka pšeničná hladká
20 g Máslo čerstvé
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 824 kcal
Kilojoule 3 450kJ
20% Sacharidy 71 g
38% Tuky 28 g
4% Sodík 87 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vafle s třešňovým krémem postup přípravy receptu:

1

Třešňový kompot slijeme, dáme zvlášť šťávu a třešně. Do misky vložíme 400 g lučiny, jogurt, 2 lžíce cukru, přilijeme třešňovou šťávu a šlehačem vyšleháme krém.

2

Do druhé misky rozklepneme vejce, šlehačem rozšleháme, přidáme lučinu, přisypeme mouku, cukr a přilijeme mléko. Vyšleháme těsto.

3

Vaflovač potřeme kouskem másla a postupně upečeme jednotlivé vafle.

4

Na talířky rozdělíme vafle, potřeme je krémem a ozdobíme třešněmi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept