Recept

Bifteky pečené s cibulí a bramborami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 34281

Ingredience

3 ks Cibule
4 plátek Hovězí maso zadní
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
Na pečení
900 g Brambory
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 982kJ
11% Sacharidy 40 g
6% Tuky 5 g
11% Sodík 220 mg
13% Bílkoviny 7 g

Bifteky pečené s cibulí a bramborami postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na plátky, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, maso naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Maso osmažíme na sádle, vyjmeme je, ve výpeku orestujeme cibuli.

3

Pekáč vymažeme sádlem, dno vyložíme plátky brambor, osolíme, opepříme, rozprostřeme usmaženou cibuli. Na cibuli rozložíme maso, překryjeme druhou polovinou brambor, zalijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě, až je vše měkké.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept