Recept

Moravští ptáčci na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34283

Ingredience

1 ks Cibule
4 plátek Hovězí maso zadní
1 ks Klobása Dunajská
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 915kJ
3% Sacharidy 9 g
21% Tuky 16 g
5% Sodík 98 mg
12% Bílkoviny 7 g

Moravští ptáčci na pivu postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, na třetinu plátku položíme lžíci kysaného zelí a čtvrtinu klobásy. Plátek zavineme, sepneme jehlou, obalíme v mouce a vložíme na zpěněnou cibuli, kterou jsme nakrájeli nadrobno. Maso osmažíme na sádle ze všech stran, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept