Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 98 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34285

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Hovězí roštěnka vys. peč.
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 187kJ
3% Sacharidy 9 g
52% Tuky 39 g
5% Sodík 98 mg
53% Bílkoviny 30 g

Roštěnky na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce.

2

Na oleji zpěníme cibuli, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Poté je zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept