Recept

Marinovaný hovězí řízek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34292

Ingredience

4 plátek Hovězí roštěnka vys. peč.
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
Na marinádu
250 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 576kJ
6% Sacharidy 21 g
39% Tuky 29 g
18% Sodík 367 mg
12% Bílkoviny 7 g

Marinovaný hovězí řízek postup přípravy receptu:

1

V pivu rozmícháme česnek utřený se špetkou soli. Roštěnou naklepeme, osolíme, opepříme, naložíme do piva a pod fólií necháme v chladničce přes noc.

2

Naložené maso obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept