Recept

Kapr s rozmarýnem pečený na pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 34301

Ingredience

150 g Anglická slanina
2 ks Cibule
1 kg Kapr obecný
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks Rajčata
3 ks Rozmarýn čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 807kJ
3% Sacharidy 10 g
36% Tuky 27 g
18% Sodík 361 mg
61% Bílkoviny 34 g

Kapr s rozmarýnem pečený na pivu postup přípravy receptu:

1

Kapra vykucháme, zbavíme šupin, osolíme, opepříme, vložíme do mísy, zalijeme pivem a pod fólií necháme v chladničce přes noc.

2

Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme na tenká kolečka, anglickou slaninu na plátky.

3

Marinovaného kapra položíme na alobal, který jsme překryli polovinou plátků slaniny. Do břicha kapra vložíme máslo a rozmarýn, kapra překryjeme cibulí, česnekem, rajčaty a slaninou. Poté kapra pokapeme marinádou, alobal uzavřeme a kapra pečeme v předehřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept