Smetanová náplň s chřestem do slaného pečiva se sýrem Feta

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
590 mg
Cukr
607 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme chřest v osolené vodě s kostkou cukru.
  • 2
    Chřest nakrájíme na malé kousky. Ve smetaně rozmícháme
  • 3
    lžičku křenové pasty, vejce, na drobné kousky nakrájnou šalotku, rozetřené stroužky česneku a sušenou nebo čerstvou, nadrobno nasekanou petrželku, bazalku a oregáno. Do této směsi vmícháme kousky vařeného chřestu a sýr Feta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.