Recept

Smetanová náplň s chřestem do slaného pečiva se sýrem Feta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34332

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
200 g Chřest bílý
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Máta
1 kávová lžička Oregano čerstvé
1 kávová lžička Petržel - nať
150 ml Smetana 16% (pochoutková)
150 g Sýr Feta
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek
2 ks Šalotka
1 kávová lžička Křenová pasta - Krenex

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 849kJ
3% Sacharidy 11 g
22% Tuky 17 g
7% Sodík 135 mg
9% Bílkoviny 5 g

Smetanová náplň s chřestem do slaného pečiva se sýrem Feta postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme chřest v osolené vodě s kostkou cukru.

2

Chřest nakrájíme na malé kousky. Ve smetaně rozmícháme

3

lžičku křenové pasty, vejce, na drobné kousky nakrájnou šalotku, rozetřené stroužky česneku a sušenou nebo čerstvou, nadrobno nasekanou petrželku, bazalku a oregáno. Do této směsi vmícháme kousky vařeného chřestu a sýr Feta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept