Recept

Kapr dušený v pivu s kořením

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34395

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
3 ks Hřebíček
800 g Kapr obecný
0,3 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 464kJ
3% Sacharidy 12 g
19% Tuky 14 g
10% Sodík 198 mg
66% Bílkoviny 37 g

Kapr dušený v pivu s kořením postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na čtvrtky. Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme a opepříme a obalíme v mouce.

2

Porce kapra usmažíme na másle, přidáme koření, cibuli, zalijeme pivem a dusíme pod poklicí.

3

Když je kapr měkký, vyjmeme ho z kastrolu a omáčku přecedíme. Porce kapra servírujeme přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept