Recept

Kapr s česnekem pečený na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34398

Ingredience

800 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
160 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 592kJ
3% Sacharidy 11 g
60% Tuky 45 g
10% Sodík 196 mg
66% Bílkoviny 37 g

Kapr s česnekem pečený na pivu postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme se solí, mouku smícháme s oběma paprikami. Kapra očistíme a naporcujeme. Pekáč vymažeme máslem.

2

Porce kapra potřeme česnekem a obalíme v mouce s paprikami. Kapra v pekáči lehce orestujeme na másle, podlijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept