Jednoduchý recept

Marinovaný kapr smažený

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34400

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
800 g Kapr obecný
0,3 kávová lžička Kmín mletý
1 polévková lžíce Majonéza
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 434kJ
3% Sacharidy 10 g
56% Tuky 42 g
16% Sodík 314 mg
66% Bílkoviny 37 g

Marinovaný kapr smažený postup přípravy receptu:

1

Marinádu připravíme smícháním piva, hořčice, majonézy, soli, pepře, kmínu a utřeného česneku.

2

Kapra očistíme, naporcujeme a vložíme do marinády. Pod fólií necháme v chladničce přes noc.

3

Marinované porce kapra obalíme v mouce a usmažíme na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept