Rybí filé v pivním těstíčku I. - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 18 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé v pivním těstíčku I.
Celkový čas: | 18 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 34418 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
600 g | Filé rybí |
2 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká |
120 ml | Olej rostlinný |
Na těstíčko | |
---|---|
60 g | Mouka pšeničná hladká |
100 ml | Pivo světlé 12% 4,5% obj. |
0,5 kávová lžička | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 096kJ
4% Sacharidy 16 g
43% Tuky 32 g
6% Sodík 118 mg
119% Bílkoviny 67 g
Uhlovodany | 113,1mg |
---|---|
Cholesterol | 61,3mg |
Draslík | 19,5mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 70,6mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 2,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Mouka pšeničná hladká, Mouka pšeničná hladká, Pivo světlé 12% 4,5% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Rybí filé v pivním těstíčku I. postup přípravy receptu:
1 | Těstíčko připravíme rozšleháním vejce, piva, mouky a soli. |
2 | Rybí filé obalíme v mouce, poté namáčíme v těstíčku a usmažíme v rozpáleném oleji. |