Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 34421
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

8 stroužek Česnek
80 ml Olej olivový
25 g Petržel - nať
5 g Sůl
35 g Sýr Parmezán
500 g Tagliatelle
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 676 kcal
Kilojoule 2 829kJ
26% Sacharidy 94 g
33% Tuky 25 g
33% Sodík 653 mg
36% Bílkoviny 20 g

Tagliatelle s česnekem postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce. Česnek krátce smažíme na malém ohni na oleji.

2

Olej s česnekem nalijeme na těstoviny, přidáme petrželku a promícháme. Jednotlivé porce posypeme parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept