Recept

Filé s rajčaty dušené v pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34430

Ingredience

0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Filé rybí
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 g Olej rostlinný
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
4 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 130kJ
3% Sacharidy 10 g
7% Tuky 6 g
5% Sodík 102 mg
152% Bílkoviny 85 g

Filé s rajčaty dušené v pivu postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme, vykrojíme semena a rajčata nakrájíme na kostky.

2

Filé obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji.

3

Poté filé vložíme do čistého rendlíku, přidáme rajčata, citronovou šťávu, sůl, přilijeme pivo a dusíme pod poklicí na mírném plameni, až je ryba měkká.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept