Recept

Pstruh s česnekem dušený v pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34431

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
80 g Máslo čerstvé
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
800 g Pstruh
0,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 964kJ
1% Sacharidy 4 g
40% Tuky 30 g
10% Sodík 202 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pstruh s česnekem dušený v pivu postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme se solí, pstruhy očistíme, potřeme česnekem, břišní dutinu potřeme hořčicí a ryby ze všech stran osmažíme na másle. Poté je přelijeme pivem a pod poklicí dusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept