Pstruh s česnekem dušený v pivu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pstruh s česnekem dušený v pivu
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 34431 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 stroužek | Česnek |
1 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
80 g | Máslo čerstvé |
200 ml | Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
800 g | Pstruh |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 964kJ
1% Sacharidy 4 g
40% Tuky 30 g
10% Sodík 202 mg
75% Bílkoviny 42 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 140,0mg |
Draslík | 742,1mg |
Vláknina | 210,0mg |
Vitamín A | 114,5mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,6mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 35,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Pstruh, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Máslo čerstvé, Pivo světlé 10% 3,9% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Pstruh s česnekem dušený v pivu postup přípravy receptu:
1 | Česnek utřeme se solí, pstruhy očistíme, potřeme česnekem, břišní dutinu potřeme hořčicí a ryby ze všech stran osmažíme na másle. Poté je přelijeme pivem a pod poklicí dusíme. |