Recept

Treska se zeleninou na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 34438

Ingredience

80 g Celer bulvový
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
80 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
80 g Petržel kořen
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 109kJ
2% Sacharidy 8 g
71% Tuky 53 g
13% Sodík 267 mg
66% Bílkoviny 37 g

Treska se zeleninou na pivu postup přípravy receptu:

1

Tresku osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno.

2

Na oleji s máslem zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a promícháme. Přidáme tresku a osmažíme. Poté přilijeme pivo a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept