Telecí játra smažená (minutka)

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
660 mg
Cukr
794 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí játra očistíme, opláchneme a odblaníme. Nakrájíme je na stejné plátky, mírně je naklepeme a okraje nařízneme.
  • 2
    Plátky jater obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém oleji je po obou stranách smažíme dozlatova.
  • 3
    Po vyjmutí z tuku játra osolíme.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.