Recept

Dvojnásobně čokoládové semifreddo

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3450

Ingredience

350 g Brownies
220 g Cukr krupice
500 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Tresť vanilková
2 ks Vaječný žloutek slepičí
3 ks Vejce slepičí
250 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

72% Kalorie 1,425 kcal
Kilojoule 5 962kJ
43% Sacharidy 154 g
112% Tuky 84 g
18% Sodík 357 mg
32% Bílkoviny 18 g

Dvojnásobně čokoládové semifreddo postup přípravy receptu:

1

Ve vodní lázni šleháme cukr, žloutky, vejce a vanilkový extrakt, když směs zhoustne a zesvětlá, odstavíme a za občasného promíchání necháme zchladnout.

2

Do ušlehané šlehačky zlehka vmícháme směs, rozpuštěnou čokoládu a brownies na kostky.

3

Přelijeme do nádoby a necháme přes noc zmrazit.

Poznámka

Vodní lázeň: menší nádobu se směsí dáme do větší nádoby s vodou a zahříváme, voda se nesmí vařit. Brownies můžeme nahradit sušenkami Koka, nebo jinými.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept