Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34512

Ingredience

250 g Chobotnice
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Kmín celý
4 ks Krevety tygří - loupané
250 g Losos - filety
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
500 g Mušle slávky
50 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
250 g Treska aljašská
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,046 kcal
Kilojoule 4 377kJ
12% Sacharidy 45 g
39% Tuky 29 g
88% Sodík 2 g
496% Bílkoviny 279 g

Rybí hrnec po italsku postup přípravy receptu:

1

Rybí filety omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Chobotnici očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky a spolu s nakrájenými filety osolíme a obalíme v hladké mouce.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na polovině oleje, přidáme kmín, pepř, papriku a krátce osmahneme. Přimícháme kečup a zalijeme 500ml vody.

3

Na zbylém oleji opečeme nakrájené filety, vložíme do základu a dusíme doměkka.

4

Mušle dobře omyjeme a vaříme v 1,5l osolené vody. Když se otevřou, slijeme je a přidáme k rybám.

5

Do hrnce vložíme očištěné a omyté krevety a zvolna vaříme ještě 5 minut.

6

Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme prolisovaným česnekem a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept