Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 34537
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

25 g Ančovičky konzervované
20 g Bazalka
2 stroužek Česnek
250 g Cuketa
1 polévková lžíce Kapary
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
35 g Olivy černé
60 g Paprika zelená
850 g Passata (drcená rajčata)
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
50 g Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Fettuccine
650 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 773kJ
18% Sacharidy 64 g
13% Tuky 10 g
33% Sodík 669 mg
38% Bílkoviny 21 g

Syrakuské fettucine postup přípravy receptu:

1

Na nudličky nakrájíme papriku. Na hlubší pánvi smažíme na oleji na malém ohni 30 sekund drcený česnek. Přidáme 125 ml vody, papriku, drcená rajčata, nakrájené cukety, ančovičky, kapary a rozpůlené olivy a vaříme je 20 minut. Přidáme bazalku, sůl a pepř.

2

Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a upravíme na talíře. Navrch nalijeme omáčku a nasypeme parmezán.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept