Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34552

Ingredience

30 g Bazalka
500 g Lilek
60 ml Olej olivový
80 g Paprika červená
425 g Passata (drcená rajčata)
5 g Sůl
500 g Těstoviny Ravioli
750 ml Voda pitná
250 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 557kJ
9% Sacharidy 33 g
30% Tuky 23 g
46% Sodík 913 mg
26% Bílkoviny 14 g

Ravioli s lilkem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce. V průběhu vaření těstovin smažíme na oleji při střední teplotě asi minutu česnek a papriku.

2

Vložíme na kostičky nakrájený lilek a opatrně mícháme při střední teplotě ještě 5 minut, až zezlátne.

3

Přimícháme drcená rajčata z konzervy i s nálevem a zeleninový vývar. Směs zamícháme a přivedeme k varu. Potom stáhneme oheň, kastrol přiklopíme pokličkou a omáčku asi 10 minut vaříme, až zelenina změkne. Přidáme bazalku, omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept