Fettucine s chřestem

30 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
573 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Zatímco se těstoviny vaří, nakrájíme chřest na krátké kousky (silnější výhonky předtím oloupeme) a smažíme je na másle při střední teplotě průběžně promícháváme asi 2 minuty doměkka. Přidáme nasekanou petrželovou nať a bazalku, podlijeme smetanou, osolíme a opepříme. Omáčku vaříme asi 2 minuty.
  • 3
    Přidáme nastrouhaný parmezán, důkladně ji promícháme, nalijeme na těstoviny a dobře protřeseme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.