Jednoduchý recept

Pečená zelenina s eidamem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 34577

Ingredience

2 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Sýr Eidam cihla 30%
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek
300 g Cuketa
2 ks Kedlubna
3 ks Mrkev kořen
200 g Rajčata Cherry

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 810kJ
4% Sacharidy 16 g
242% Tuky 181 g
9% Sodík 176 mg
23% Bílkoviny 13 g

Pečená zelenina s eidamem postup přípravy receptu:

1

Oloupeme si kedlubny, oškrábeme si mrkve, cuketu nakrájíme na plátky a vše uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařenou měkkou zeleninu dáme do pekáčku vymazaného olejem a přidáme nakrájenou cibuli, cherry rajčata, 2 stroužky utřeného česneku, pepř a sůl a povrch posypeme nastrouhaným eidamem. Zeleninu dáme do trouby péct na 170˚C asi tak na 15 minut, až je sýr dozlatova zapečený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept