Fusillový salát se špenátem

32 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme dobře okapat. Po vychladnutí je dáme do velké salátové mísy.
  • 2
    Z cibulek odřízneme zelenou nať a cibulky nakrájíme šikmo na kolečka. Těstoviny promícháme se sušenými rajčaty, špenátem, cibulkami, piniovými oříšky a oreganem.
  • 3
    Z česneku, oleje, najemno nakrájených chilli papriček, soli a pepře připravíme zálivku. Všechny suroviny dáme do skleničky se šroubovacím uzávěrem a důkladně je protřepeme.
  • 4
    Zálivku nalijeme na salát, zamícháme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.