Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 53 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 38 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34681

Ingredience

400 g Artyčoky sterilované
10 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Olej olivový
30 g Olivy černé
5 g Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
40 g Rajčata sušená sterilovaná
800 g Rejnok křídlo
5 g Sůl
250 ml Víno bílé
125 ml Vývar rybí
10 stroužek Česnek
Ozdoba
1 ks Citrony
10 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 632kJ
8% Sacharidy 28 g
11% Tuky 8 g
46% Sodík 924 mg
81% Bílkoviny 46 g

Rejnok s artyčoky postup přípravy receptu:

1

Vezmeme zapékací mísu a dáme do ní 1 polévkovou lžíci oleje, přidáme stroužky česneku a asi 10 minut pečeme v předehřáté troubě při 190°C, až změknou.

2

Vkládáme do mísy kolečka citronu, na ně česnek a porce ryby. Zalijeme zbylým olejem, posypeme kořením, přilijeme víno a vývar. Na 15 minut vrátíme do trouby.

3

Vložíme artyčoky, olivy, rajčata a necháme v troubě ještě 5 minut prohřát.

4

Ryby a zeleninu přemístíme na talíř, plátky citronu odstraníme. Udržujeme teplé.

5

Výpek slijeme do malého hrnce a asi 8 minut vaříme, aby zbylo 125 ml. Přilijeme citronovou šťávu, podle chuti osolíme a opepříme a rybu tekutinou polijeme. Ozdobíme citronem, tymiánem a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept