Jednoduchý recept

Křupavé rybí filé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 34754

Ingredience

20 g Citronová kůra
400 g Filé rybí
40 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
150 g Petržel - nať
250 g Strouhanka
50 g Sýr Parmezán
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 749kJ
10% Sacharidy 38 g
21% Tuky 16 g
80% Sodík 2 g
94% Bílkoviny 53 g

Křupavé rybí filé postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme strouhanku, najemno pokrájenou petrželovou nať, nastrouhaný parmezán, nastrouhanou citronovou kůru a olivový olej. Osolíme, opepříme a promícháme.

2

Kousky rybího filé ve směsi důkladně obalíme. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept