Krupicový nákyp s ořechy

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr prosejeme, smícháme se žloutky, nastrouhanou citronovou kůrou i šťávou a třeme cca 20 minut. Poté přidáme tuhý sníh ušlehaný z bílků, nastrouhané ořechy a krupici.
  • 2
    Těsto zlehka promícháme, přemístíme do vymazané a vyspané formy a pečeme ve středně rozpálené troubě cca 30 minut.
  • 3
    Hotový nákyp posypeme vanilkovým cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.